Hegns løsninger til kreaturer, heste, grise, fåre og hvad der ellers skal hegnes ind.

Vi er forhandler af

CN Naturpleje arbejder dagligt med hegning, så vi ved hvad der er godt og holdbart hegn! Vi anbefaler, at man kommer af med de gamle hegn og at man koster lidt mere på ny hegning første gang, og derved spare penge i det lange løb. Vi er altid behjælpelige med forslag til hvilken hegns type og hvilke materialer der er bedst til det enkelte projekt og kundens behov. Vi kommer gerne ud og ser på arealerne, for at give en pris på netop den løsning der passer til kunden.

Vi mener det bedst kan betale sig at lave et vedvarende hegn, da det kan stå i ca. 20 år med minimum vedligehold. Det er den billigste løsning over kun 3 til 4 år. Materiale prisen er lidt højre men arbejds lønnen er den samme. Vi vælger kun de bedste materialer så man ikke skal tænke på hegn de næste mange år. Vi anbefaler man får klippet læbælter ind så hegnet kan stå ca. 1 meter fra læbælterne så man stadig kan dyrke samme areal som man plejer.

Vi laver tit den løsning at kunden eller kundens medarbejder hjælper til med arbejdet.

Eksempelvis.:

Vi kommer med maskinerne til nedramning af hjørnepæle og svingpæle, ATV med vogn til at rulle tråden ud, vi binder hjørner og laver led og kunden monterer selv mellempælene i Iso-wood. Denne løsning kan bruges på alle hegns typer så man minimere prisen på sit nye hegn.

Ring eller mail for mere information.

Download brochure med produkter
Download prisliste